Mail of bel ons m.strijbos1@hetnet.nl
+31 6 484 491 81

Over mij

Mijn naam is Math. Strijbos. Na mijn artsexamen heb ik de opleiding tot KNO-arts gevolgd en afgerond. Daarna heb ik 8 jaar als KNO-arts gepraktiseerd. Om fysieke redenen heb ik dit vak moeten verlaten. Daarna heb ik de huisartsenopleiding met goed gevolg afgerond (gaarne verwijs ik op dit punt naar mijn cv). Vervolgens, na 1 jaar waarnemen, heb ik mij als praktijkhouder gevestigd in Dierdonk / Helmond. Per 1 januari jongstleden heb ik mijn praktijk overgedragen.

Sedert 1 januari 2019 ben ik beschikbaar als waarnemend huisarts voor de regio Midden- en Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant. Ik ben een allround huisarts met specifieke interesse in de KNO-heelkunde, kindergeneeskunde, cardiologie en spoedzorg. Ook chirurgische verrichtingen (mede gezien mijn vooropleiding) behoren tot mijn aandachtsgebied. 

Ik ben een enthousiast huisarts met passie voor het vak, heb een goed luisterend oor met een invoelend vermogen. Samenwerken in al zijn of haar facetten vind ik belangrijk. Samenwerken met collega’s maar zeker ook met patiënten.  Ik kan werken onder stress met het behoud van het overzicht. Van tijd tot tijd relativeren en humor op zijn plaats vind ik belangrijk. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met het HIS MIRA Zorgdomein, en Callmanager Systeem. Verder heb ik columns geschreven voor de Dierdonk Gazet in Helmond en bijdragen geleverd voor het maandblad ‘De Dokter van de LHV’ (zie ook mijn columns). Samen zoeken naar een passende oplossing voor een probleem waar een ieder zich in kan vinden.

Math Strijbos, huisarts Midden-Limburg, Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant